Cobalt iP Digital (6stk)
Cobalt iP Digital (6stk)  Cobalt iP Digital (6stk)  Cobalt iP Digital (6stk)  Cobalt iP Digital (6stk) 

Cobalt iP Digital (6stk)

  • Produsent: DCC Concepts
  • Varenummer: DCC-DCP-CB6DiP
  • Tilgjengelighet: Ikke på lager
  • 2,150.00kr

  • Eks.mva: 1,720.00kr


Cobalt iP Digital "Intelligent Power" DCC Digital sporvekselmotor med alt installasjonstilbehør inkludert monteringsskruer og en av våre svært populære dobbeltsidige monteringsputer av skum.

Passer for alle skalaer fra store til veldig små, vi har til og med en brukervennlig Cobolt-installasjonsmal komplett med verktøy!

Cobalt-iP Digitals superlave statiske strømtrekk betyr svært lav strømbelastning via DCC, og Cobalt-iP Digital er også i stand til å takle et veldig bredt spekter av DC- eller DCC-spenninger. Vi foretrekker 9~12V regulert strøm for DC, men enhver DCC-spenning fra 7 til 23 volt er akseptabel.

Cobalt-iP Digital leveres med kastestangen allerede sentrert for enkel installasjon.

Du kan aktivere og deaktivere selvsentrering og til og med bytte kasteretning med en enkel programvarekommando. Dette muliggjør enkel matching til layoutbehov, programvaredrevne dataskjermer, spordiagrammer eller datakontroll.

Med Cobalt-IP "Intelligent Power" digitale motorer har du også all allsidigheten du kan trenge allerede innebygd. krysspartiet (hjertestykket) strømstyring trenger bare én ekstra ledning, og en helt separat SPDT-vekselbryter kan lette sammenlåsing, kontroll av signalfjærindikatorer eller jordsignaler osv.

Cobalt iP Digital har også muligheten til å legge til panelbrytere eller kontroll via DCC. Tilkoblingsklemmene som brukes for panelbrytertilkobling er også i stand til å gi direkte høy/lav tilstand til datamaskin eller DCC system tilbakemelding, slik at én motor virkelig KAN gjøre alt.

Legg til det ovennevnte muligheten til å jobbe med likestrøm og superenkle kabler eller DCC-drift, eller å kombinere digital og analog kontroll... og Cobalt iP Digital er virkelig det beste valget for alle oppsett, uansett hvordan du velger å drive togene!

Produktstørrelse:

Bredde 28,5 mm (67 mm over monteringsvingene)

Dybde 40 mm (48 mm over monteringsvingene)

Høyde 44 mm (67 mm over kontakten)

Det er mulig å bestille pakninger med 12stk og 72stk, men dette bestilles inn på forespørsel