SPROG 3 DCC dekoderprogrammerer

SPROG 3 DCC dekoderprogrammerer

  • Produsent: SPROG DCC
  • Varenummer: SPROG3
  • Tilgjengelighet: Ikke på lager
  • 1,075.00kr

  • Eks.mva: 860.00kr


En videreutvikling av SPROG II. Sprog 3 har innebygget en booster på 2.5A mot Sprog II sine 1A.  Man kan kjøre/drive flere lok/dekodere før man trenger større booster. 

Med Sprog kan du enkelt programmere lokomotiv- og utstyrsdekodere via datamaskin.

Du kan på enkel måte å gå gjennom alle parametere ( CV verdier ) i dekoder og lagre innstillinger for en dekoder eller en bestemt lokomotiv i datamaskinen.  Du kan for eksempel lagre alle innstillingene på en dekoder før du begynner å endre verdier, og skulle gjøre noe feil eller ønsker å gå tilbake til opprinnelige innstillinger henter du bare fram de gamle innstillingene og laster dem tilbake igjen.

Programvaren som benytter heter DecoderPro (JMRI). Programmet inneholder et bibliotek av aktuelle dekodere og nye blir lagt til stadig. Så alle spesialfunksjoner til aktuelle dekodere er lett tilgjengelig

Sprog kan også brukes til å drive en  testbane med ett par lokomotiver. Så du kan teste endringene på dekoderen live. Ved å koble til en DCC booster så er det selvfølgelig ikke denne begrensningen.

Programmet støtter også at man kan styre togene via en APP til smarttelefoner. Dette er gratis og er enkel måte å få en håndkontroller på.

Sprog kobles til datamaskinen via USB -porten og konvertitter USB til DCC signaler.

Sprog krever en strømforsyning med regulert DC spenning på 12-15 V. Det er flere adaptere til å velge mellom på markedet. Det følger IKKE med adapter normalt, men vi vil levere med så langt det lar seg gjøre.

Sprog virker med alle dekodere som tilfredsstiller NMRAs DCC standard.

Engelsk manual

Svensk manual