Zen SUPER high 2-tråds PowerPack
Zen SUPER high 2-tråds PowerPack  Zen SUPER high 2-tråds PowerPack 

Zen SUPER high 2-tråds PowerPack

  • Produsent: DCC Concepts
  • Varenummer: DCC-DCD-SA2-SS.1
  • Tilgjengelighet: 5
  • 280.00kr

  • Eks.mva: 224.00kr


Faktisk, når de først er ladet, har de nok kraft til å kjøre et gjennomsnittlig OO- eller HO-lokomotiv mer enn to meter med sporstrømmen fjernet!

Super Stay Alive er den naturlige partneren for dine Zen-dekodere, men de er også ideelle for å legge til høykvalitets lyddekodere som gjør det mulig å forbli i live-installasjon – som ESU, Zimo og andre

Til tross for deres utmerkede kraftlagringsevne, er Super Stay Alive veldig god verdi ... og litt mindre enn konkurrerende produkter.

Installasjonen er enkel – Bare match de blå og svarte ledningene til de blå og svarte live-alive-ledningene som allerede er festet til Zen-dekoderen. Den totale størrelsen på Super Stay-Alives er en kompakt 32,3 mm lang x 16,1 mm bred x 5,3 mm høy

Bruke Zen med andre merkedekodere:

Ja, alle Zen Stay-Alive-produkter vil fungere med mange dekodermerker som har stay-alive-tilkoblinger sammen med alle DCC Concepts-dekodere med V9 eller høyere programvare. Vær imidlertid oppmerksom på at selv om enhver Zen Stay-Alive også vil fungere med mange dekodere som ikke gir live-forbindelser fra fabrikk, vil lodding direkte til PCB-en til en dekoder være nødvendig, og dette krever utmerkede loddeferdigheter. Planlegg og arbeid nøye hvis du har tenkt å gjøre det.