Legacy Models Intelligent Detector 3stk
Legacy Models Intelligent Detector 3stk  Legacy Models Intelligent Detector 3stk  Legacy Models Intelligent Detector 3stk  Legacy Models Intelligent Detector 3stk 

Legacy Models Intelligent Detector 3stk

  • Produsent: DCC Concepts
  • Varenummer: DCC-LM-iD.3
  • Tilgjengelighet: Ikke på lager
  • 770.00kr

  • Eks.mva: 616.00kr


Legacy LM-iD er en intelligent induktiv detektor som er enkel å installere, problemfri og eksepsjonelt pålitelig.

LM-iD fungerer overalt: På oppsett bygget i alle vanlige modelleringsskalaer, med alle merker av DCC-systemer og med hver datamaskinkontrollapp IO-inngang som kan registrere høy/lav-deteksjon.

LM-iD er raskt og enkelt: Alle modeller kan få satt opp LM-iD og fungerer pålitelig på bare noen få minutter.

LM-iD er superpålitelig: Når den er installert, er den eksepsjonelt stabil og krever ingen justering.

LM-iD oppdager pålitelig alt som endrer den elektriske tilstanden i seksjonen: Eksempler er drevne gjenstander som lokomotiver, opplyste busser eller rullende materiell med resistive hjulsett. Selv bare en enkelt baklykt eller en lampe i en Guards varebil eller Caboose.

LM-iD er enkel å installere: Den trenger ingen lodding eller komplisert oppsett. Det kan legges til senere eller ved opprettelse av layout. Bare lag et gap i den ene skinnen som dekker området du ønsker å oppdage, og før dropptråden som går fra strømbussen til skinnen gjennom hullet i LM-iD-spolen. Ingen andre oppsett eller fikle å gjøre.

LM-iD er veldig enkel å koble til: I motsetning til andre induktive detektorer, bruker hver utgang skrueterminaler, og vi har til og med gjort det mulig å enkelt legge til en ekstern panel-LED og direkte koble til og betjene både lavspenningslogikk-nivå og høyere strømelementer som releer. (LM-ID vil fungere uten ekstern strøm, men strømforsyning til eksterne enheter krever en strømkilde lagt til. Dette kan være din DCC-bussen, eller en enkel regulert DC-veggplugg fra den nederste skuffen).