Cobalt Classic Ω Analog (6stk) 
Cobalt Classic Ω Analog (6stk)   Cobalt Classic Ω Analog (6stk)   Cobalt Classic Ω Analog (6stk)   Cobalt Classic Ω Analog (6stk)   Cobalt Classic Ω Analog (6stk)  

Cobalt Classic Ω Analog (6stk) 

  • Produsent: DCC Concepts
  • Varenummer: DCC-DCP-CB6omega
  • Tilgjengelighet: Ikke på lager
  • 1,490.00kr

  • Eks.mva: 1,192.00kr


En Cobalt Classic Ω sporvekselmotor med alt installasjonstilbehør inkludert. Monteringsskruer og en av våre svært populære dobbeltsidige skummonteringsputer.

Passer for alle skalaer fra store til veldig små, vi har til og med en brukervennlig Cobolt-installasjonsmal komplett med verktøy!

Vi anbefaler at du bruker en regulert DC-strømforsyning mellom 9 og 12V DC, selv om vi forstår at enkelte systemer for større skalaer har høyere strømforsyninger og at DCC-tilbehørsdekodere kan ha høyere utgangsspenninger. For dette har vi lagt til en enkel bryter til Cobalt Classic Ω. Dette gjør at den kan akseptere to strøminngangsområder, 6~12V eller 12~18V.

Cobalt Ω leveres med kastestangen allerede sentrert for enkel installasjon og den har tre "break before make"-brytere. Den ene er en SPDT-bryter med lav effekt koblet til Cobalt Ω-drivkraften direkte for å muliggjøre enkel tilkobling av lavstrømsbelysning (for eksempel paneler eller signaler) eller for å koble til datamaskinen eller systemkontrollen for å rapportere posisjonen til valgene. De to andre er super høyeffekts SPDT-bryter som er egnet for opptil 5 ampere kontinuerlig strøm og kan derfor brukes til polaritet i krysspartiet (hjertestykket)

Produktstørrelse:

Bredde 28,5 mm (67 mm over monteringsvingene)

Dybde 40 mm (48 mm over monteringsvingene)

Høyde 44 mm (67 mm over kontakten)

Det er mulig å bestille pakninger med 12stk og 72stk, men dette bestilles inn på forespørsel