Cobalt iP Analog
Cobalt iP Analog  Cobalt iP Analog  Cobalt iP Analog 

Cobalt iP Analog

  • Produsent: DCC Concepts
  • Varenummer: DCC-DCP-CB1iP
  • Tilgjengelighet: 5
  • 335.00kr

  • Eks.mva: 268.00kr


Cobalt iP Analog "Intelligent Power" svingmotor med alt installasjonstilbehør inkludert monteringsskruer og en av våre svært populære dobbeltsidige skummonteringsputer.

Passer for alle skalaer fra store til veldig små, vi har til og med en brukervennlig Cobolt-installasjonsmal komplett med verktøy!

Cobalt iPs superlave statiske strømtrekk betyr svært lav strømbelastning, og Cobalt iP er også i stand til å takle et veldig bredt spekter av likestrømforsyningsspenninger. Vi foretrekker 9~12V regulert strøm, men enhver spenning fra 7 til 23 volt er akseptabel. Tilsvarende er tilkobling via en tilbehørsdekoder til et bredt spekter av DCC-spenning også greit – som dekker hele spekteret av DCC-standarder, 9~24V. For DCC-kontroll anbefaler vi på det sterkeste at du bruker våre AD8fx-dekodere for å legge til ekstra funksjonalitet som ikke er tilgjengelig fra andre merker.

Cobalt iP leveres med kastestangen allerede sentrert for enkel installasjon, og den har tre "break before make"-brytere. Den ene er en SPDT-bryter med lav effekt koblet til Cobalt iP-drivkraften direkte for å muliggjøre enkel tilkobling av lavstrømsbelysning (for eksempel paneler eller signaler) eller for å koble til datamaskinen eller systemkontrollen for å rapportere valgdelposisjon. De to andre er super høyeffekts SPDT-brytere som er egnet for opptil 5 ampere kontinuerlig strøm og kan derfor brukes til krysspartiet (hjertestykket)

Produktstørrelse:

Bredde 28,5 mm (67 mm over monteringsvingene)

Dybde 40 mm (48 mm over monteringsvingene)

Høyde 44 mm (67 mm over kontakten)

Det er mulig å bestille pakninger med 6stk, 12stk og 72stk, men dette bestilles inn på forespørsel